S-A-M-E-N

Nieuwsbericht

Reactie Reflectie ZorgKracht

Samen Actief Met Elkaar Netwerken

Als zzp’er sta je er grotendeels alleen voor, ook in lastige situaties. Uitwisselen van ervaringen kan dus echt heel stimulerend werken. Er zijn zelfstandigen die op basis van hun persoonlijkheid en eerdere werkervaringen voldoende bagage hebben om zichzelf goed in de markt te zetten. Uit onze ervaringen blijkt dat zzp’ers moeite hebben om inhoud en verdieping te geven aan hun ondernemerschap. Het volgen van trainingen en cursussen gericht op zzp’ers kan een goede ondersteuning zijn. Om je netwerk verder te laten groeien is netwerken onontbeerlijk. Delen in informatie en ervaringen geven je richting in het oerwoud van het ondernemen. Zeker voor de zorgverlener die veelal niet bekend is met de vaardigheden te kunnen ondernemen.

Wat is er momenteel belangrijk voor jouw positie als zzp’er? Hoe kun jij jezelf hierin versterken? En wat is hiervoor nodig? Dat is waar het om draait voor jouw als zelfstandige. Dit heeft een positief effect op het aantal nieuwe opdrachten in de komende periode, maar ook om samen met vakgenoten over en weer te reflecteren, elkaar te bevragen en wijzer te worden van elkaar.

Onze intervisie om te reflecteren biedt een veilige, laagdrempelige plek. In het verlengde daarvan, én een voortzetting van die gedachte meer samen te werken en elkaar te versterken hebben wij voor jou een prachtig event op de kaart gezet. Hét event voor zzp’ers in de zorg & Welzijn! Het ZZP Zorg & WelzijnsCafé, als warme ontmoetingsplek voor jou! Exposanten en sprekers maken jou wegwijs in het ondernemerschap. Jij ontmoet je zzp collega’s en kunt de tijd nemen te horen hoe zij het ondernemerschap ervaren.

Alles in een menu, rijkelijk gevuld met voor ieder wat wils, waarvan naar hartenlust geproefd kan worden. Mét een warm en koud buffet en een drankje ontmoeten wij jou graag op 25 september in de Bruine Kip te Beusichem.

De ticketverkoop is gestart! Reserveer je ticket via deze link. Graag tot de 25e September!

events.flextickets.nl/event/zzp-zorg-welzijnscafe

Jessica & Ellen | Reflectie ZorgKracht

Ga naar de website van Reflectie ZorgKracht.

Nieuwsbericht

Titel artikel

I am text block.

Bron:

Reactie Reflectie ZorgKracht

Titel

I am text block.

Ga naar de website van Reflectie ZorgKracht.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.