Ondernemer in de spotlight | John Versluis – Broeders & Zusters B.V.

Ondernemer in de spotlight | John Versluis – Broeders & Zusters

30 maart 2023

Reflectie ZorgKracht zet graag ZZP’ers ‘in de spotlight’. John Versluis trapt onze rubriek ‘Ondernemer in de spotlight’ af. John is eigenaar van bemiddelingsbureau Broeders & Zusters BV en ZZP’er in de zorg.

Mijn naam is John Versluis.

Ik ben eigenaar en oprichter van Bemiddelingsbureau Broeders & Zusters BV. Ik ben benaderd door Ellen en Jessica  van Reflectie zorgkracht uit Culemborg met de vraag of ik ‘in de spotlight’ wilde staan. Hierop heb ik ja gezegd.

Op dit moment ben ik ruim 2 jaar ondernemer en daar heb ik geen moment spijt van, na ruim 23 jaar in zorginstellingen gewerkt te hebben. Een aantal jaren geleden ben ik begonnen als zzp’er in de zorg. Ik wilde eerst ervaren hoe het is om zzp’er te zijn voordat ik verder zou gaan met mijn plannen. De reden dat ik ondernemer ben geworden is omdat ik graag nog eens wilde gaan ondernemen in de zorg en dat ik mijn eigen visie wil uitdragen op de wijze hoe ik zelf graag de zorg wil gaan verlenen. Tevens wilde ik iets betekenen voor mantelzorgers en mantelzorgvragers. Dit wil ik gaan doen door middel van het aanbieden van vakanties met daarbij gerichte activiteiten en uiteraard gepaste zorg. De zorg wil ik via mijn bemiddelingsbureau Broeders & Zusters gaan aanbieden met zzp’ers.

Mijn bemiddelingsbureau Broeders & Zusters B.V. is begin dit jaar opgericht. Ik wil mij er als eerste op richten om zorg te verlenen binnen de V.V.T. Vanaf het moment dat ik ben begonnen is het mij ontzettend meegevallen hoe snel ik aan de slag kon als zzp’er in de zorg. Wat mij wel duidelijk is geworden is dat zzp’er worden niet zo moeilijk maar wel hoe je als ondernemer gezien wilt worden. Als serieuze ondernemer moet je allerlei zaken goed op de rit hebben. Bijvoorbeeld hoe je kwaliteiten borgt. Zelf waarborg ik mijn kwaliteiten door het volgen van e-learning en scholing. Daarnaast hou ik mij op de hoogte door het lezen van de vakbladen.

Ik sta ingeschreven bij Reflectiezorgkracht voor het volgen van de intervisie-bijeenkomsten. Tevens ben ik aangesloten bij brancheorganisaties en bezoek ik beurzen om mijn zelf up-to-date te houden, bevoegd en bekwaam. Als tip zou ik tegen collega’s zzp’ers zeggen en vooral die net gestart zijn. Ga zelf eens na hoe je alles geregeld hebt. Heb je alles goed op orde? Heb je een goede verzekering afgesloten en je pensioen goed geregeld? Vraag eens aan de belastingdienst of ze jou als ondernemer zien? Om een goede start te maken zou ik zeggen, schrijf je in bij Reflectie zorgkracht! Dan voldoe je al aan een van de kwaliteitseisen van de W.t.z.a. door de intervisie-bijeenkomsten te volgen. Mocht je nog vragen hebben en wil je weten of je alles goed geregeld hebt?

Broeders & Zusters BV wil je daarbij graag helpen wanneer jij je bij ons inschrijft. Je bent van harte welkom!

www.broedersenzustersbv.nl

info@broedersenzustersbv.nl

06 2083 6897

Groet, John

Ga naar de website van Reflectie ZorgKracht.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.