Hèt event, als jij zzp’er bent!

Nieuwsbericht

Zo brachten wij als 4 koppige organisatie 14 juni met enthousiasme het nieuws over ons event waarin wij zzp’ers uitnodigen samen te komen in De Bruine Kip in Beusichem. Voor de startende en gevestigde zzp’er maar ook voor de zorgverlener en welzijnswerker die zich aan het oriënteren is maar nog met vele vragen zit. Deze dag zal gevuld zijn met informatie waarin sprekers, exposanten jou voorzien van antwoorden op je vragen maar jou ook de broodnodige informatie over het ondernemerschap geven.  Er is ruimte om met elkaar kennis te maken, elkaar te spreken, met interesse voor elkaars onderneming, te netwerken en heerlijk te eten waarin je voldoende keuze hebt in een menu met een warm en koud buffet.

De zzp’er in de zorg en welzijn wint steeds meer aan terrein. Je werk zelf inrichten passend bij je privéleven en afstemmen op jouw sociale leven vergroot de motivatie en het enthousiasme als zzp’er in de zorg en welzijn zo horen en ervaren wij zelf.

Graag ontmoeten wij jou in het gemoedelijke ZZP Zorg en WelzijnsCafé, 25 september waarin de drempel laag is voor bezoekers waar de warmte en karakteristieke sfeer maximaal uitstraalt. Ben jij zzp’er of ben je nog niet zeker te starten, of ben je recent gestart, en wil jij antwoorden op de vragen die jou bezighouden dan is het ZZP Zorg & welzijnscafé the place to be!

De tickets kun je bestellen in de onderstaande link. Alles inclusief met een volwaardig menu waarin wij jou een vruchtbare gezellige dag kunnen bezorgen.

Heb je vragen, stuur dan een mail naar info@zzpzorgenwelzijnscafe.

De ticketverkoop is gestart! Reserveer je ticket via deze link

 

https://events.flextickets.nl/event/zzp-zorg-welzijnscafe

 

Albert Roelen  |  CijferWeegschaal

John Versluis   |  John & Zorg

Jessica Beijer   |  Reflectie ZorgKracht

Ellen Meerveld |  Reflectie ZorgKracht

Ga naar de website van Reflectie ZorgKracht.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.